AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini boka sürmek

Kahve falında elini boka sürmek

Kahve falında elini boka sürmek kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına inanılır.

Kahve falında elini boka sürmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınıza ilişkin bir fırsat yer değişikliğine sebep olabilir.

Kahve falında elini boka sürmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında elini toprağa sürmek ölümcül hastalıklara işaret, durumun değişmesine tabir olunur.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el sürmek küslerin ve dargınların barışacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurana el sürmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini dışkıya sürmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabeye elini sürmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin eline kına sürmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir