AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin eline kına sürmek

Kahve falında birinin eline kına sürmek

Kahve falında birinin eline kına sürmek bolluk ve bereketin artacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin eline kına sürmek gördüyseniz:

  • Boşa zaman kaybetmeyi kabullenmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında birinin eline kına sürmek hastalığın biteceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında kına eline sürmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmaklarına kına sürmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında saçını kına sürmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına kına sürmek çok huzurlu bir duruma geleceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlara kına sürmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında saça kına sürmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağa kına sürmek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir