AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurana el sürmek

Kahve falında kurana el sürmek

Kahve falında kurana el sürmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurana el sürmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınız oldukça artacaktır, dikkat edin.

Kahve falında kurana el sürmek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına işarettir.

Kahve falında eline kırmızı oje sürmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeye el sürmek makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında eline oje sürmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında kabeye elini sürmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında eline krem sürmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini kafaya sürmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ele oje sürmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir