AnaSayfa / Genel / Kahve falında el sürmek

Kahve falında el sürmek

Kahve falında el sürmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, anlaşmalardan cayılacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında el sürmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Kahve falında el sürmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ellerine oje sürmek yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına inanılır.

Kahve falında elini kafaya sürmek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına inanılır.

Kahve falında eline kırmızı oje sürmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, borçların biteceğine yorulur.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında elini boka sürmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet eder.

Kahve falında elini yüzüne sürmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında eline çamur sürmek dolandırılacağına, yüzlerin asılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir