AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini birinin tuttuğunu görmek

Kahve falında elini birinin tuttuğunu görmek

Kahve falında elini birinin tuttuğunu görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, bereketin eksileceğine, bankadaki hesaplarının da kabaracağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına yorulur.

Kahve falında elini birinin tuttuğunu gördüyseniz:

  • Aralarından bazıları gerçekten çok özel olabilir, her koşulda denemekten kaçmamanız gerekiyor.

Kahve falında elini tuttuğunu görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde fare tuttuğunu görmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında elini birinin tuttuğunu görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin elini tuttuğunu görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında ünlü birinin elini tuttuğunu görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında elini tutan birini görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir