AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde fare tuttuğunu görmek

Kahve falında elinde fare tuttuğunu görmek

Kahve falında elinde fare tuttuğunu görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kusurların ve günahların telafi edileceğine, zengin için yoksulluğa, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında elinde fare tuttuğunu gördüyseniz:

  • Özgüveninizi korumalı, kötü alışkanlıklardan ya da hayatınızda istemediğiniz şeylerden kurtulmalısınız.

Kahve falında elinde fare tuttuğunu görmek atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin fare tuttuğunu görmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işarettir.

Kahve falında fare tuttuğunu görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek önemli sorumluluklar alacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının elini tuttuğunu görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir