AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini tuttuğunu görmek

Kahve falında elini tuttuğunu görmek

Kahve falında elini tuttuğunu görmek kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda ağırlığını kaybetmeye başlayan kişileri uyarmaya çalışmanın bir faydası olmayabilir.

Kahve falında sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında elini tuttuğunu görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin elini tuttuğunu görmek borçlanacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşının elini tuttuğunu görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini birinin tuttuğunu görmek uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin elini tuttuğunu görmek çalışmaların büyük getirileri olacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir