AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek

Kahve falında sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek

Kahve falında sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında sevdiği insanın elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yanıltıcı iddialarda bulunabilirler.

Kahve falında sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek dünyasının iyileşmesine, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin elini tuttuğunu görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek sıkıntılarını aşacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği insanla el ele tutuşmak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin insanın elini tutmak kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir