AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü birinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında ünlü birinin elini tuttuğunu görmek

Kahve falında ünlü birinin elini tuttuğunu görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ünlü birinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Etrafınızdakilere biraz daha dikkat etmelisiniz.

Kahve falında ünlü birinin elini tuttuğunu görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında elini tutan birini görmek başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hasta olanın da iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında elinde güvercin tuttuğunu görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına tabir olunur.

Kahve falında el tuttuğunu görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının elini tuttuğunu görmek sakin giden yaşamının sarsılacağına, mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Kahve falında elini birinin tuttuğunu görmek şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elinde balık tuttuğunu görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elini tutmaya çalışmak gönül kapılarının açılacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir