AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini bıçakla kesmek

Kahve falında elini bıçakla kesmek

Kahve falında elini bıçakla kesmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, işlerin aksamayacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini bıçakla kesmek gördüyseniz:

  • Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında bıçakla elini kesmek müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla eli kesmek hem de iş hayatına yansıyacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında bıçakla el kesmek aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini bıçakla kesmek mali gücünü yitireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla odun kesmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek endişelerinin son bulacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir