AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla elini kesmek

Kahve falında bıçakla elini kesmek

Kahve falında bıçakla elini kesmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla elini kesmek gördüyseniz:

  • Tehlikeli bir durumda kalmamak için, bazı kişilerle ya da gerçek hayatla dürüst olmayan yollarla bağlantı kurmaktan ya da duyumlara göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla eli kesmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında elini bıçakla kesmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla elini kesmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, güzel ve mutlu günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla el kesmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, hikmet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla yılan kesmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Kahve falında bıçak kesmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçağı kesmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir