AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, kavgaların büyüyeceğine, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya eğlenceli programlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında bıçakla elini kesmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, güzel haberler alacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla eli kesmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, kendi işinin patronu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla el kesmek gerçek mutluluğu tadacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Kahve falında elini bıçakla kesmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, dileklerinin de kabul olacağına işarettir.

Kahve falında kendini bıçakla kesmek zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına inanılır.

Kahve falında bıçakla saç kesmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir