AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla boğazını kesmek

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi davranın.

Kahve falında birinin boğazını bıçakla kesmek bir araya geleceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında bıçakla boğazı kesmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla boğazını kesmek çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında bıçakla boğaz kesmek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine rivayet eder.

Kahve falında boğazdan bıçaklandığını görmek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazına bıçak dayamak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazına bıçak saplamak sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına tabir olunur.

Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir