AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla eli kesmek

Kahve falında bıçakla eli kesmek

Kahve falında bıçakla eli kesmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla eli kesmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durum, olay veya bilgilere göre, bazı konularda planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında elini bıçakla kesmek kısmetin bollaşacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla eli kesmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla birinin elini kesmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla el kesmek kısa süreli hastalık yaşamasına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla elini kesmek zor ve kötü günler geçireceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla karpuz kesmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla birinin kolunu kesmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla insan kesmek istediği gibi hareket edeceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir