AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla odun kesmek

Kahve falında bıçakla odun kesmek

Kahve falında bıçakla odun kesmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, iş kaybı yaşanacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla odun kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki gelişmeler belli sonuçlara varmayı güçleştirebilir.

Kahve falında bıçakla odun kesmek maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına rivayet eder.

Kahve falında hızarla odun kesmek kendini dinine daha fazla vereceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kuru odun kesmek hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dağda odun kesmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaş odun kesmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sobalık odun kesmek işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ormandan odun kesmek sorunların bir bir çözüleceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında odun kesmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir