AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini beline koymak

Kahve falında elini beline koymak

Kahve falında elini beline koymak çok sevinçli haberler alacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, işlerinde yenilikler yapacağına yorulur.

Kahve falında elini beline koymak gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın tüm olumlu görüntüsüne rağmen, bütün detaylarıyla ele alınması yararınıza olabilir.

Kahve falında elini beline koymak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalet eder.

Kahve falında silahı beline koymak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayı beline koymak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beline silah koymak büyük bir adım atılacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el koymak özellikle para konusunda şansının açılacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini kalbine koymak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine inanılır.

Kahve falında beli bükülmek rakiplerine büyük fark atacağına, zor zamanların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir