AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, nimetin ve kazancın artacağına, büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına yorulur.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik, elektronik başlıklı konularda yaşanabilecek aksiliklere karşı gereken tedbirleri almamızda, unutulabilecek veya kaybolabilecek önemli eşya ihtimaline karşı hazırlıklı olmamızda fayda var.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek dertlerinden arınacağına, güzel davetler alacağına inanılır.

Kahve falında beline kadar çamura batmak hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine delalettir.

Kahve falında beline kadar suya girmek kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulutlara kadar yükselmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, huzurunun yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yarıya kadar toprağa gömülmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazına kadar çamura batmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dize kadar suya girmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ağzına kadar dolu kuyu görmek kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir