AnaSayfa / Genel / Kahve falında el koymak

Kahve falında el koymak

Kahve falında el koymak kendi işini kurup başına geçeceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında el koymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden fayda veya yardım görmeyi umuyorsanız gecikmeler veya aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında el koymak çaresiz kalacağına, koyu muhabbette kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elini beline koymak sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında elini kalbine koymak tüm fırsatları değerlendireceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kına koymak yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına yorulur.

Kahve falında yılanı kutuya koymak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü mezara koymak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına inanılır.

Kahve falında arabaya eşya koymak maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine yorulur.

Kahve falında anneyi mezara koymak disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir