AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini kalbine koymak

Kahve falında elini kalbine koymak

Kahve falında elini kalbine koymak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında elini kalbine koymak gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere bir çok alanda aşırı şanslı olabilirsiniz.

Kahve falında elini kalbine koymak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulur.

Kahve falında kalbi elinde görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalbini elinde görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında kalbini eline almak çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında kendi kalbini elinde görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulur.

Kahve falında kalbi eline almak kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine delalet eder.

Kahve falında kalbi elinde tutmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında kalbini elinde tutmak para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir