AnaSayfa / Genel / Kahve falında beli bükülmek

Kahve falında beli bükülmek

Kahve falında beli bükülmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında beli bükülmek gördüyseniz:

  • Kafanızı işgal eden bir konuda da bazı sert kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında beli bükülmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Kahve falında belinin büküldüğünü görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büket çiçek görmek korkularından kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında bükme yemek endişelerini silip atacağına, parasız kalacağına tabir olunur.

Kahve falında beline kuşak sarmak onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında beli kırılmak ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında belinden kurşunlanmak atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine delalet eder.

Kahve falında belinin yandığını görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, hayatının daha kolay olacağına ve fal sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir