AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayı beline koymak

Kahve falında tabancayı beline koymak

Kahve falında tabancayı beline koymak iyiye ve güzel olana ulaşacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine alamet eder.

Kahve falında tabancayı beline koymak gördüyseniz:

  • Belli bir işi halletmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekiyor.

Kahve falında tabancayı beline koymak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine işaret eder.

Kahve falında belinde tabanca taşımak kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belinde tabanca görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine inanılır.

Kahve falında beline tabanca takmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini beline koymak rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine rivayet eder.

Kahve falında silahı beline koymak moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beline silah koymak mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beli bükülmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir