AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahı beline koymak

Kahve falında silahı beline koymak

Kahve falında silahı beline koymak fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında silahı beline koymak gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan veya sizi anlayamayan kişiler tarafından engellendiğinizi veya önünüzün kesildiğini hissedebilirsiniz.

Kahve falında silahı beline koymak insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında beline silah koymak evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında tabancayı beline koymak iş hayatında saygı göreceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında elini beline koymak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine rivayet eder.

Kahve falında silahı beline takmak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin belinde silah görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında silahla belinden vurulduğunu görmek o kapıyı kapatacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belinde silah olmak kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir