AnaSayfa / Genel / Kahve falında beline silah koymak

Kahve falında beline silah koymak

Kahve falında beline silah koymak elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, imkânsızı başaracağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında beline silah koymak gördüyseniz:

  • Bazı olayların derinlemesine üzerine gitmek yanlış olabilir.

Kahve falında silahı beline koymak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, inancından ödün vereceğine rivayet eder.

Kahve falında beline silah koymak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine yorulur.

Kahve falında elini beline koymak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında tabancayı beline koymak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine rivayet eder.

Kahve falında belinde silah olmak her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahı beline takmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında başkasının belinde silah görmek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Kahve falında beline silah takmak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir