AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini bağlamak

Kahve falında elini bağlamak

Kahve falında elini bağlamak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, ortak edineceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanların afiyet bulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında elini bağlamak gördüyseniz:

  • Bil ki, önemli kararyar vermek zorunda kalabilirsin.

Kahve falında birinin elini bağlamak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında el bağlamak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elleri bağlamak elindeki malların gideceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında birinin ellerini bağlamak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elini bağlamak ruhunun da şifaya kavuşacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ellerini bağlamak birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el kol bağlamak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında siyah kuşak bağlamak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir