AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ellerini bağlamak

Kahve falında birinin ellerini bağlamak

Kahve falında birinin ellerini bağlamak ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, âlim kimselerden feyz alacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ellerini bağlamak gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni şeyler keşfedebilir veya yaratıcılığınızı kullanarak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında elleri bağlamak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el kol bağlamak tüm sıkıntıların giderileceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birinin ellerini bağlamak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin elini bağlamak umutlarının kırılacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında ellerini bağlamak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, belki ölümler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında elini bağlamak düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına işarettir.

Kahve falında el bağlamak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü çenesi bağlamak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir