AnaSayfa / Genel / Kahve falında el bağlamak

Kahve falında el bağlamak

Kahve falında el bağlamak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında el bağlamak gördüyseniz:

  • Değişime hazırlanın.

Kahve falında elini bağlamak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ellerini bağlamak sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elini bağlamak maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında el bağlamak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ellerini bağlamak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri bağlamak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, başarılı bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el kol bağlamak mutlu ve huzurlu olunacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kuşak bağlamak mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, maddi olanaklarının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir