AnaSayfa / Genel / Kahve falında ellerini bağlamak

Kahve falında ellerini bağlamak

Kahve falında ellerini bağlamak yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında ellerini bağlamak gördüyseniz:

  • Parasal açıdan oldukça şanslı bir durumdasınız.

Kahve falında el kol bağlamak ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elini bağlamak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el bağlamak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birinin ellerini bağlamak zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında elleri bağlamak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ellerini bağlamak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, büyük ve önemli bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini bağlamak imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini bağlamak mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir