AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin elini bağlamak

Kahve falında birinin elini bağlamak

Kahve falında birinin elini bağlamak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına yorulur.

Kahve falında birinin elini bağlamak gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında elini bağlamak mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ellerini bağlamak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine işarettir.

Kahve falında el kol bağlamak kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında birinin elini bağlamak yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine işarettir.

Kahve falında elleri bağlamak endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına işarettir.

Kahve falında birinin ellerini bağlamak tecrübelerini aktaracağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında el bağlamak rakiplerinin üzüleceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında birinin başını bağlamak bol dua edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir