AnaSayfa / Genel / Kahve falında el kol bağlamak

Kahve falında el kol bağlamak

Kahve falında el kol bağlamak endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, büyük bir projeye girileceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el kol bağlamak gördüyseniz:

  • Para akışınıza olumlu etkisi olabilecek gelişmeler yaşanabilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Kahve falında el kol bağlamak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluna ip bağlamak gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, hatalı yollara gireceğine alamet eder.

Kahve falında kol bağlamak makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine inanılır.

Kahve falında kollarını bağlamak çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında el bağlamak mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elini bağlamak çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına yorulur.

Kahve falında elini bağlamak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına delalettir.

Kahve falında birinin ellerini bağlamak zor ve kötü günlerden geçeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir