AnaSayfa / Genel / Kahve falında elleri bağlamak

Kahve falında elleri bağlamak

Kahve falında elleri bağlamak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, gülen yüzünün de solacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri bağlamak gördüyseniz:

  • Çok hassas bir konuda dahi olsa, belli bir fikir veya öneriden hoşlanmadıysanız kibarca geri çevirebilirsiniz.

Kahve falında birinin elini bağlamak fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elini bağlamak üzüntülü günlerin  sona ereceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el kol bağlamak işinin başından ayrılmayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ellerini bağlamak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elleri bağlamak içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinin ellerini bağlamak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el bağlamak darlığa düşeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert eşarp bağlamak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir