AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini cebine sokmak

Kahve falında elini cebine sokmak

Kahve falında elini cebine sokmak karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, gülen yüzünün solacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına işaret eder.

Kahve falında elini cebine sokmak gördüyseniz:

  • Detaylara önem vermelisiniz.

Kahve falında elini cebine sokmak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalettir.

Kahve falında elini tuvalete sokmak onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine delalettir.

Kahve falında elini denize sokmak kişinin her işi severek yapacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine yorulur.

Kahve falında elini toprağa sokmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, sorunlarının azalacağına delalet eder.

Kahve falında tuvalete el sokmak işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında mezara elini sokmak uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında eli yılan sokmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir