AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşe el sokmak

Kahve falında ateşe el sokmak

Kahve falında ateşe el sokmak kişinin isteklerine nail olacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında ateşe el sokmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişilerle yapacağınız sohbetler kendinize olan güveninizi arttırmanızı sağlayabilir.

Kahve falında ateşe elini sokmak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında ateşe el sokmak insanları kıracağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine yorulur.

Kahve falında elini ateşe sokmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine yorulur.

Kahve falında elini boka sokmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında klozete elini sokmak çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denize el sokmak bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında elini suya sokmak eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalet deliğine elini sokmak bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, ticaretin açılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir