AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline yazı yazdığını görmek

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, geçmişini arkada bırakacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eline yazı yazdığını gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmalarına ağırlık verebilirsiniz.

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında sol elle yazı yazmak hayali kurulan eve ulaşmaya, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına yorulur.

Kahve falında el yazısı yazmak hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, amacına ulaşabileceğine alamet eder.

Kahve falında ele yazı yazmak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında birinin eline yazı yazmak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, mal kayıpları da yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el yazısı yazdığını görmek sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eline yazı yazmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurana yazı yazmak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir