AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurana yazı yazmak

Kahve falında kurana yazı yazmak

Kahve falında kurana yazı yazmak ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına alamet eder.

Kahve falında kurana yazı yazmak gördüyseniz:

  • Belli bir amacınızı ilerletmek için bağlantılarınızı kullanabilirsiniz.

Kahve falında kuran yazısı yazmak vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kurana yazı yazmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yazı yazmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, kariyerinde atılım yapacağına delalettir.

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında avucuna yazı yazmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret eder.

Kahve falında buluta yazı yazmak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında duvarlara yazı yazmak bolluk ve bereketin artacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yere yazı yazmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, kirli işlere bulaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir