AnaSayfa / Genel / Kahve falında ele yazı yazmak

Kahve falında ele yazı yazmak

Kahve falında ele yazı yazmak yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ele yazı yazmak gördüyseniz:

  • Romantizm sevgi temalı ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında el yazısı yazdığını görmek gıybet edeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline yazı yazmak yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında el yazısı yazmak dönülmez yollara gireceğine, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin eline yazı yazmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ele yazı yazmak durumun değişmesine, endişe duyulan olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında sol elle yazı yazmak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bilgisayarda yazı yazmak böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, sürekli ağlamaklı olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir