AnaSayfa / Genel / Kahve falında el yazısı yazdığını görmek

Kahve falında el yazısı yazdığını görmek

Kahve falında el yazısı yazdığını görmek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, yükseleceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, güzel sözler işiteceğine, sabit geliri olacağına, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el yazısı yazdığını gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Kahve falında sol elle yazı yazmak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında el yazısı yazmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin eline yazı yazmak hayatın temposunun yükseleceğine, kendi işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ele yazı yazmak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline yazı yazmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el yazısı yazdığını görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında okul tahtasına yazı yazmak mutlu bir evliliğe, elinin darlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir