AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol elle yazı yazmak

Kahve falında sol elle yazı yazmak

Kahve falında sol elle yazı yazmak bir şeyden zarar görmeye, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, ona kol kanat gereceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sol elle yazı yazmak gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında sol elle yazı yazmak bol hayır duası alınacağına, çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında el yazısı yazdığını görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ele yazı yazmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el yazısı yazmak meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eline yazı yazmak uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin eline yazı yazmak sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, istenmeyen bir yolculuğa işaret eder.

Kahve falında sol elinin kesildiğini görmek düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir