AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline yazı yazmak

Kahve falında eline yazı yazmak

Kahve falında eline yazı yazmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline yazı yazmak gördüyseniz:

  • Pozitif düşünmeye gayret edin.

Kahve falında sol elle yazı yazmak anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında el yazısı yazdığını görmek onların başarıları ile gururlanacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine işarettir.

Kahve falında ele yazı yazmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine işarettir.

Kahve falında birinin eline yazı yazmak girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el yazısı yazmak yanlış işler yapacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalettir.

Kahve falında eline yazı yazmak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz kağıta yazı yazmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir