AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin eline yazı yazmak

Kahve falında birinin eline yazı yazmak

Kahve falında birinin eline yazı yazmak üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında birinin eline yazı yazmak gördüyseniz:

  • Gereksiz riskler almayın.

Kahve falında el yazısı yazmak fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, eşiyle bahtiyar olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin eline yazı yazmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında ele yazı yazmak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elle yazı yazmak esenliği bulacağına, lüks şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında el yazısı yazdığını görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, onun her zaman başında olacağına tabir olunur.

Kahve falında eline yazı yazmak uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek güzel ve önemli işler yapacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında duvara yazı yazmak sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir