AnaSayfa / Genel / Kahve falında el yazısı yazmak

Kahve falında el yazısı yazmak

Kahve falında el yazısı yazmak falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, ailesinden hayır göreceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el yazısı yazmak gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Kahve falında eline yazı yazmak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ele yazı yazmak mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine inanılır.

Kahve falında el yazısı yazmak gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, attığı adımların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında birinin eline yazı yazmak doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sol elle yazı yazmak kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine alamet eder.

Kahve falında eline yazı yazdığını görmek buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında el yazısı yazdığını görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin yazı yazdığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir