AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini toprakla yıkamak

Kahve falında elini toprakla yıkamak

Kahve falında elini toprakla yıkamak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rızkının artacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında elini toprakla yıkamak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Kahve falında elini toprakla yıkamak spor yapmaya başlanılacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında toprakla yüz yıkamak adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak yıkamak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünü toprakla yıkamak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa el görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işaret eder.

Kahve falında eline toprak almak geçim sorunuyla karşılaşacağına, şansının ve bahtının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında elini toprağa görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına delalet eder.

Kahve falında toprağın altında el görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir