AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün eline su dökmek

Kahve falında ölünün eline su dökmek

Kahve falında ölünün eline su dökmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına delalettir.

Kahve falında ölünün eline su dökmek gördüyseniz:

  • Bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Kahve falında ölünün eline su dökmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eline su dökmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elindeki suyu dökmek özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin eline su dökmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, ekmeğinin bereketleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Kahve falında başkasının eline su dökmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir