AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının eline su dökmek

Kahve falında başkasının eline su dökmek

Kahve falında başkasının eline su dökmek hayatında yeni ufuklar açacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının eline su dökmek gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Kahve falında elindeki suyu dökmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, aile huzurunuzun bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün eline su dökmek kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında eline su dökmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının eline su dökmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, çok kötü günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin eline su dökmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eline çay dökmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına delalettir.

Kahve falında eline kolonya dökmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, sürekli yerinde sayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir