AnaSayfa / Genel / Kahve falında elindeki suyu dökmek

Kahve falında elindeki suyu dökmek

Kahve falında elindeki suyu dökmek kararlar alacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elindeki suyu dökmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi baskı kurmaya çalışabilir veya fikirlerinde ısrarcı olabilirler.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek hayırlı bir sürece girileceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün eline su dökmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında elindeki suyu dökmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında başkasının eline su dökmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin eline su dökmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında eline su dökmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eline çay dökmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eline kolonya dökmek kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, gönül kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir