AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline çay dökmek

Kahve falında eline çay dökmek

Kahve falında eline çay dökmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına rivayet eder.

Kahve falında eline çay dökmek gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait, önemsiz bir sağlık sorununu gözünüzde büyüterek telaşlanmanız olasıdır.

Kahve falında eline çay dökmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında çay dökmek fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yüzüne çay dökmek düşmanından uzak olacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine delalettir.

Kahve falında demlikteki çayı dökmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına delalettir.

Kahve falında çay posası dökmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında üzerine çay dökmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çöpe çay dökmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çayın demini dökmek yanlış işler yapacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir