AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline kolonya dökmek

Kahve falında eline kolonya dökmek

Kahve falında eline kolonya dökmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, sermayesinin çoğalacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine yorulur.

Kahve falında eline kolonya dökmek gördüyseniz:

  • Fark yaratma veya farklı şeyler yapma arzusuyla hata yapabilirsiniz.

Kahve falında eline kolonya dökmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hayal gibi bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında misafirlere kolonya dökmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kolonya dökmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kolonya görmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında bebek kolonyası görmek yüzünün hep güleceğine, aileden ayrı kalınacağına işaret eder.

Kahve falında kolonya almak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında saça kolonya sürmek çalışmalarının yarıda kalacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına inanılır.

Kahve falında gül kolonyası görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir