AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın eline su dökmek

Kahve falında başbakanın eline su dökmek

Kahve falında başbakanın eline su dökmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya ortaya çıkan bilgiler konuya müdahale etmenizi gerektiriyor olabilir.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün eline su dökmek nasiplerini alacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elindeki suyu dökmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin eline su dökmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının eline su dökmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eline su dökmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, zenginliği bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eline çay dökmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eline kolonya dökmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir