AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin eline su dökmek

Kahve falında birinin eline su dökmek

Kahve falında birinin eline su dökmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, işinin en iyisi olacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında birinin eline su dökmek gördüyseniz:

  • Alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz ihtiyatlı davranmanızda fayda vardır.

Kahve falında eline su dökmek çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında elindeki suyu dökmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, o kimselerden menfaat göreceğine delalettir.

Kahve falında başkasının eline su dökmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin eline su dökmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında başbakanın eline su dökmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün eline su dökmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet eder.

Kahve falında eline çay dökmek iş için gurbete gidileceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine işaret eder.

Kahve falında eline kolonya dökmek işlerini düzene sokacağına, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir