AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline mürekkep bulaşmak

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak gördüyseniz:

  • Enerji fazlanız nedeniyle çevrenize karşı saldırgan bir tavır sergileyebilirsiniz.

Kahve falında eline mürekkep bulaşmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi mürekkep görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında mürekkeple yazı yazmak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında elde mürekkep görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mürekkep kusmak işyerine yüklü miktarda para sokacağına, fikirlerinin can bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mürekkep içmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında mürekkep dökmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mürekkep döküldüğünü görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir