AnaSayfa / Genel / Kahve falında mürekkep içmek

Kahve falında mürekkep içmek

Kahve falında mürekkep içmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, çok iyi giden işlerin duracağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, maddi olarak zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında mürekkep içmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızla ilgili bir ya da birkaç mutluluk yaşayabilirsiniz.

Kahve falında mürekkep içmek maddi olarak epey kayıp verileceğine, iftiraya uğrayacağına inanılır.

Kahve falında mürekkep kusmak maneviyata daha çok önem verileceğine, kendisi paralayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalemin mürekkebinin bittiğini görmek rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı mürekkep görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında elde mürekkep görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında mürekkeple yazı yazmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında mürekkep dökmek ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında mürekkep döküldüğünü görmek mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sorunların bu sayede aşılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir